Woonkrediet Aanvragen

Een woonkrediet kan u aanvragen bij verschillende kredietverstrekkers. Het aanvragen van de woonkrediet is vrijblijvend en gratis. De kredietverstrekkers helpen u bij het kiezen van het juiste woonkrediet, dit met een vaste- of variabele rente, op lange- of korte termijn en daarboven op informatie over de notariskosten, verzekeringen, de schatting van uw woning en welke rentevoeten er beschikbaar zijn.

Een Woonkrediet kan u aanvragen door online een aanvraag formulier in te vullen, te telefoneren naar de kredietverstrekker of bij een kantoor van de kredietverstrekker langs te gaan. Ze zullen u informeren over het bedrag dat u maximaal kan lenen en de maandelijkse lasten van het woonkrediet. Via het Internet kan u vaak zelf al een simulatie doen door een formulier in te vullen met uw informatie. De resultaten van de simulatie zullen een schatting zijn van de kosten en de mogelijkheden van uw lening, voor de exacte bedragen en meer informatie moet u de kredietverstrekker contacteren.

Door online simulaties uit te voeren kan u gemakkelijk de verschillende kredietverstrekkers met elkaar vergelijken. Zo kunt u niet alleen de goedkoopste kredietverstrekker vinden maar ook informatie over de verschillende voorwaarden van de woonkrediet. De rentevoet voor de woonkrediet kan regelmatig veranderen, het is daarom belangrijk dat u regelmatig de rente op de voet volgt om de beste rente voor uw woonkrediet te garanderen.