Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening is een lening op een korte termijn en voor een klein bedrag dat vaak wordt gebruikt voor een verre reis, een trouw of verbouwingen aan het huis. Ook voor personen die geconfronteerd worden door korte financiële problemen is de persoonlijke lening geschikt. Doordat de redenen van de lening persoonlijk zijn is de benaming vrij duidelijk.

Een persoonlijke lening is vaak een bedrag tussen de 750 en 1000€ die wordt terugbetaald binnen de 9 en 15 maanden. Het nadeel aan een persoonlijke lening is de hoge rentevoet van de lening. Doordat er voor de lening verstrekker weinig risico verbonden is aan de lening wordt deze sneller uitgegeven. Iemand die een slecht krediet heeft door achterstallige betalingen, overslagen van betalingen zal minder snel worden aanvaard om een persoonlijke lening te verkrijgen.

Online kan u gemakkelijk informatie vinden over het aanvragen van een persoonlijke lening bij verschillende financiële instellingen. Als u enkele formulieren invult voor de persoonlijke lening zoals persoonlijke gegevens, werkstatuut, bankrekening informatie en indien mogelijke enkele kredietverstrekkers dan kan u alvast snel een antwoord terugverwachten of u in aanmerking komt voor de persoonlijke lening. U kan online ook verschillende persoonlijke leningen vergelijken en zo de lening kiezen die het best bij u past.

Voor meer informatie over een persoonlijke lening kan je terecht op de lenen-pagina op Beobank.be, waar ze naast een aantrekkelijk voorstel ook gewoon een hele mooie hoeveelheid informatie hebben gebundeld.